Heste til salg

4 billeder

Navn: Jayla

Født: 2012

Stg: 165 cm

Køn: Hoppe

Mangler du dig en skøn dressur hest med 3 dejlige gangarter, som er lige til at gå igang med at forme som sin egen hest i øvelserne, så er hun her. Går pænt og stabilt rundt i grundarbejdet. Har et dejligt rygsving som gør hun er rigtig behagelig at være på. En hest der vil blive lagt mærke til når hun med ny rytter er klar til at komme på stævne banerne. 

Pris: 37.500 ,- kr.

4 billeder

Navn: Doczki

Født: 2010

Stg: 155 cm

Køn: Hoppe

Mangler du hesten der vil følge dig igennem ild og vand? Så er hun her! Helt utrolig nem i ALT omgang. Kan rides af alle, og vil være et oplagt emne som elev hest. Redet rigtig meget på tur og er utrolig lydhør for stemmen. Til trods for hun er redet mest på tur, er hun godt igang med at lære at gå stabilt rundt, hvilket hun klarer til UG og altid gør sit bedste. Nem at ride i alle gangarter i hal samt ude.

Pris: 26.500 ,- kr.

4 billeder

Navn: Skotti

Født: 2011

Stg: 155 cm

Køn: Vallak

Yderst dejlig, sød, charmerende og robust lille hest. Perfekt emne til mange forskllige ryttere, så som en der vil ride lidt dressur, samt rytteren der skal igang igen efter længere pause, eller til den mindre rutineret rytter. Er meget nem at være på i alle 3 gangarter. Vil også kunne passe ind som elev hest, samt evt til ridefys. Utrolig nem i omgang.

Pris: 35.000 ,- kr.